Cross Wrap Oy

Cross Wrapin messuosallistumiset kannatti ulkoistaa

Cross Wrap logoKansainväliset messut ovat automaattisia kiristekalvokäärintälaitteita valmistavalle Cross Wrap Oy:lle tärkeä markkinointi- ja myyntikanava. Ainutlaatuista teknologiaa tuodaan havainnollisesti esille teollisuus- ja jätealojen messuilla ympäri maailman.

Topevent on ollut Cross Wrapin messukumppani jo noin 10 vuotta. Vuoden 2014 keväästä lähtien Topevent on vastannut yrityksen kaikista messujärjestelyistä – budjetointi ja kansainvälistymisavustukset mukaan lukien.

Kaikki toimii ja tulee hoidettua

Messutoimintojen ulkoistaminen on Cross Wrapin toimitusjohtaja Satu Kivelän mukaan selkeyttänyt messuosallistumisia entisestään. Topevent huolehtii kaikesta messuosastojen varauksista niiden suunnitteluun, toteutukseen ja purkamiseen. Kokonaisuuden aikataulutettu hallinta varmistaa, että yksityiskohdat messujen esittelyteksteistä asiakastilaisuuksien tarjoiluihin ovat ajallaan hoidossa ja kunnolla tehtyinä.

Cross Wrapin toimitusjohtaja Satu Kivelä

Cross Wrapin toimitusjohtaja Satu Kivelä

“Topevent on aidosti kansainvälinen messukumppani, joka huolehtii ammattitaitoisesti siitä, että messuosallistuminen täyttää tavoitteet missä päin maailmaa hyvänsä”, Satu Kivelä kertoo.

Cross Wrap on erikoistunut jäte- ja kierrätysmateriaalipaalien käärintään, ja toimittaa ainutlaatuisia pakkauslaitteita teollisuustuotteille sekä paalinpurkukoneita mm. RDF- SRF- ja muille jätemateriaaleille. Messuosallistumisia on keskimäärin 4-10 kpl vuodessa.